Sailors verksamhet våren 2021

Bästa Scout och Förälder,

Coronasituationen i Finland har förvärrats och detta betyder nya restriktioner och rekommendationer även för Sailors scoutverksamhet. Detta inlägg innehåller info om åldersgruppernas möten och vårutfärden för äventyrs-, och spejarscouter.

I enlighet med rekommendationerna från regeringen kommer åldersgruppsverksamheten för spejarscouter och äldre att från och med idag fortsätta enbart på distans. Mer åldersgruppsspecifik info skickas ut och fås av de åldersgruppsansvariga ledarna.

Vargungarnas och äventyrsscouternas möten kommer att fortsätta som tidigare, dvs. i uppdelade grupper, utomhus och med ansiktsmasksbärande ledare.

Sailors vårutfärd som planerades för äventyrs-, och spejarscouter den 20–21.3 inhiberas.

Istället kommer äventyrsscouterna söndagen den 21.3 ha dagsprogram vid vår kårlokal Mögeli (Stugberget 1). Grupp 1 har dagsprogram vid Mögeli kl. 09–12. Grupp 2 har program kl. 13–16. Mellan kl. 12 och 13 serveras det lunch för båda grupperna. Dagsprogrammet kostar ingenting, anmälningslänken skickas snarast ut till åldersgruppen.

Spejarscouternas vårutfärd ändrar form till en kvällsmanöver på distans som ordnas lördagen den 20.3. Mer info om detta skickas ut av åldersgruppsansvariga Jonathan.

Ta kontakt om ni har frågor. Njut av vintervädret och ta hand om varandra!