Flagghissning söndag 7.5

Vi öppnar seglingssäsongen med traditionsenlig flagghissning för scouter i alla åldersgrupper och föräldrar söndag 7.5 klockan 14-16. I Gloparken på Brändö.

Förbundslägret Nothamn VIII

Finlands svenska scouter (FISSC) Ordnar förbundslägret Nothamn VIII 27.7-3.8.2023 på Björnstrand i Kimito. Mera information hittas på lägerhemsidan: https://www.scout.fi/nu/nothamn-viii/for-deltagare/

Nya seglatser att anmäla sig till!

Under fliken ”kommande evenemang” hittar du nu en massa olika seglatser du kan anmäla dig till! Kom ihåg att anmäla dig enligt din åldersgrupp, då vissa seglatser är i första hand för vissa åldersgrupper. Den åldersgruppsspecifika anmälan är öppen 26.2-4.3, efter det kan man anmäla sig till vilken dags-, veckosluts- eller kvällsseglats som helst. Observera att långseglatserna ändå är åldersgruppsspecifika!

Kårens julfest

Sjöscoutkåren Sailors firar julfest måndagen den 9 december kl. 19 i Brändö Gymnasiums jumppasal. Alla scouter och föräldrar är välkomna!

Terminsstart 19.8 kl. 18

Välkomna på Sjöscoutkårens Sailors terminsstart den 19.8 kl. 18! Terminsstarten ersätter det som tidigare kallats flagghalningen och ordnas i Gloparken på Brändö. Alla scouter, nya som gamla, och föräldrar är varmt välkomna att träffa kårens ledare och ta del av information om höstens verksamhet, segling och mötestider.